Vier het succes van je fundraiser met iedereen

Wanneer: aan het einde van je actie

Als iemand een donatie heeft gemaakt heb je hem of haar waarschijnlijk al een bericht gestuurd.

Dit bericht is er om op het einde met iedereen het success te vieren.

Zie hieronder ook de instructies om het geld over te maken naar het goede doel.


Pas deze tekst aan naar jouw wensen en kopieer 't dan naar (Web-)WhatsApp.

Dankjewel voor je bijdrage aan de fundraiser!

Samen hebben we €1500 opgehaald in de strijd tegen malaria.

Het geld zal voor 100% gebruikt worden om bednetten te kopen die gezinnen langdurig beschermen tegen malaria. Wil jij zelf je verjaardag of een feestdag voor goed inzetten, dan kunnen de tips op https://geefbeter.nl/ je nog verder helpen

Tip: Plaats deze tekst ook op de socials waar je eerder je actie hebt aangekondigd.

Tip: Van de Against Malaria Foundation krijg je later ook een bericht wanneer je netten een bestemming hebben gevonden. Het kan leuk zijn om dan nogmaals een korte update te geven.

Het bedrag dat je hebt opgehaalt kan worden overgemaakt worden naar Against Malaria via een overboeking. Zie de website van Against Malaria Foundation voor de specifieke instructies. Vul hier ook je gegevens in zodat je een bericht krijgt wanneer jouw bednetten zijn ingezet.

Belasting
Geef jij dit jaar meer dan 1% van je inkomen aan goede doelen? Dan kan je al het geld boven een drempelwaarde (1% van inkomen) aftrekken. Of met andere woorden, dan kan je nog 37 tot 50% meer geven (inkomensbelasting die je nu niet betaalt). Zie voor meer informatie de website van de belastingdienst. En ook deze pagina van doneer effectief.